KONSEPTIT > RUOKARENGAS |

Konseptit - RUOKARENGAS

Käyttöoikeus: julkinen

RUOKAA KOTIMAISILTA TUOTTAJILTA ILMAN KAUPAN JA TEOLLISUUDEN KOHTUUTTOMIA KATTEITA

jotta raha kiertää paikallisesti ja ruokatuotanto voi säilyä kotimaassa elinvoimaisena ja eettisenä.

 Nyt kaupan ja teollisuuden voitot annetaan osinkoina osakkeenomistajille tuottajille maksamisen sijaan. Tuottajat ovat velkaantuneita maataloustuesta huolimatta.

On huomioitavaa että maataloustukea ei tarvittaisi, jos kuluttajalla olisi ostovoimaa maksaa oikea hinta ruoasta suoraan tuottajalle.HYVIÄ SYITÄ VALITA RUOKARENGAS

Ruokarenkaiden tuotteet ovat valikoitujen tuottajien huipputuotteita. Ruokarenkaan kautta tilatessasi, tiedät miltä tilalta ruoka tulee ja vakuutamme että tuotteet ovat tuoreita ja maukkaita.

Tuotteet ovat tuoretuotteita, joissa ei ole käytetty säilöntäaineita. Tällöin tuotteen oma maku on parhaimmillaan.

Tuotteet toimitetaan ennakkotilausten mukaisesti suoraan asiakkaille, jolloin hävikkiä ei tule toimitusketjussa. Tuottajat vastaavat tuotteiden toimittamisesta ruokarenkaiden noutopisteisiin.

Tiedät kuka tekee ruokasi, kun kohtaat kasvotusten tuotteiden tuottajat. Tuottajat saavat kohtuullisen korvauksen, kun vähittäiskaupan osuus jää pois. Vähittäiskauppa käyttää määräävää markkina-asemaa määritellessään tuottajahinnat tänä päivänä.

Mikäli havaitset tuotteessa tai palvelussa virheen, otathan yhteyttä ruokarenkaasi tuottajaan mahdollisimman pikaisesti. Tuottajien yhteystiedot näkyvät tuotesivuilla. Jäseniemme tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää.

Uskallamme antaa tyytyväisyystakuun perustuen ruokarenkaan jäseniltämme saatuun palautteeseen, jota kerätään jatkuvasti ISO 9001 laatujärjestelmävaatimusten mukaisesti.MITEN RUOKARENGAS TOIMII

REKISTERÖIDY omalla nimellä palveluun. Rekisteröinnin jälkeen voit liittyä haluamaasi ruokarenkaaseen palvelun etusivulla lähettämällä jäsenpyynnön ruokarenkaan ylläpitäjälle. Voit olla yhdessä ruokarenkaassa kerrallaan jäsenenä.

TUOTTEIDEN TILAAMINEN: Ruokarenkaan ylläpitäjä käynnistää tilausjakson, jonka aikana voit tilata tuotteita. Saat sähköposti-ilmoituksen tilausjakson alkamisesta. Ilmoituksesta näet myös ruokarenkaalla tilattavissa olevat tuotteet (saatavuuden mukaan), joita on mahdollista ruokarenkaassa tilata. Tuotteiden saatavuus vaihtelee ruokarenkaittain riippuen tuottajien toimitusmahdollisuuksista.

TUOTTEIDEN MAKSAMINEN: Tuotteet maksetaan etukäteen palvelun ostoskoritoiminnossa tilisiirtona. Palvelun ylläpitäjä (Media Gallery Oy) toimii maksunvälittäjänä ja tilittää maksut tuottajille.

TILAUSSEURANTA: Näet toimituksessa olevat tilaukset ilmoitustaululla. Tuotteet toimitetaan tilausjakson jälkeen ruokarenkaan noutopisteisiin. Noutopisteen noutoaika ja -paikka ovat ruokarengaskohtaisia. 

TUOTEVALVONTA: Tuotteet ja niiden käsittely ovat elintarvikevalvonnan hyväksymiä. 
Powered byToiminnanohjaus ERP