Yritystiedot - Tervetuloa Rautaholviin!

Käyttöoikeus: julkinen

MITÄ HALUAT TEHDÄ?
Yllä olevasta PALVELUT valikosta voit tutustua tällä hetkellä tarjolla oleviin palveluihin, KONSEPTIT valikosta löytyvät suunnitteilla olevat palvelut ja TEEMAT valikosta löydät tietoa yhteiskunnallisista aiheista, jotka ovat perusteina RAUTAHOLVIn tuottamille palveluille.

RAUTAHOLVI - hanke on suunnattu yrityksille ja ihmisille, jotka uskovat yrittäjien sekä pienten- ja keskisuurten yritysten yhteistyöllä työpaikkojen luontiin. Hyvinvointimme perusta on paikallistalouden painottaminen kansainvälisen liiketoiminnan ohella.

Lisäksi RAUTAHOLVIn tarkoitus on tuoda esille rahajärjestelmän yhteiskuntaa eriarvoistava vaikutus. Rahajärjestelmän suurin haaste on se että rahaa voidaan tehdä luotonlaajennuksella tyhjästä (=pankin myöntäessä lainaa) ja että yhden henkilön raha on toisen henkilön velkaa yksityiselle pankille. Rahojen keskittyessä harvoille vastaavasti velat jakaantuvat monille. Lisärahan luonnin sijasta nykyiset rahat tulee laittaa kiertoon entistä tehokkaammin ja vähentää rahan määrää maksamalla velkoja pankeille, jolloin raha=velka=vastuu häviää olemasta.

 

RAHAN MÄÄRÄN KASVU VERRATTUNA BKTN KASVUUN | NYKYPÄIVÄN HAASTEET | ASIAKASPALVELU - OTA YHTEYTTÄ

 RAUTAHOLVIn ajatus on saada ihmiset lisäämään työllisyyttä painottamalla palveluiden paikallista tuotantoa ja vastavuoroisesti myös paikallisten palveluiden kulutusta. Ajatuksena on tuottaa palveluita yhdenvertaisesti ryhmissä, joihin on koottu ihmisiä ja osaamista tarpeen mukaan. Ryhmän voima on yhdessä tekemisessä, vertaistuessa sekä ideoiden, osaamisen ja luottamuksen jakamisessa.Powered byToiminnanohjaus ERP